ICC10 Hunalom Guide

Lord Marrowgar

A legfontosabb, hogy mindenki a boss árnyékában legyen, KÖZVETLENÜL a lába alatt. Amikor a boss elkezd Whirlwindelni, ne ijedjünk meg, az ábrán pirossal jelölt mozgástérben maradjunk. A rangedek tartsanak egy 15 yardos távolságot a bosstól ilyenkor, mert egy AoE trutymó ellehetetlenítheti őket.

A Hunterek maradjanak a legészakibb ponton range küszöb határon.

Lady Deathwhisper

A teleporterhez érve látjuk, hogy a boss előtt van némi trashmob. Az első vonalat gyűjtsük be a main tankunkkal a teleporternél a sarokba bújva. Ha már szellősebb a tér, bátran menjünk be és folytassuk a takarítást.

Boss fight:

Main tank marad a bossnál, az Off tank fegyelmezetten szedi az addokat. A már korábban instákban megszokott csapdákra figyeljünk.

Emelet – Rampart of Skulls

Tisztogatás, majd a teleporttól balra egy quest. Ha felvetted, relogolj! Miután mindenki relogolt, irány a küldis boss a teleporttól jobbra.

A boss, kinek nevét homály fedi…

Mindenki szorítsa be magát a barrikádok alá úgy, hogy ne tudjon ugrani. Ez a boss képes olyat csapni, hogy mindenki repül a faszba, így ez egy nagyon fontos trükk.

Bújj be a barikádok alá!

Lehetőség szerint a pullt pettel kellene eszközölni. Ha megöltük, adjuk le a questet. Ingyen EoF.

Gunship Battle

Itt van egy trükk, aminek utána kellene járnunk. Mivel ez a fight eléggé könnyű, nyugodtan átállíthatjuk a dungeont Heroic vagy Hard módba. A nehézség zökkenőmentes váltását egyeztessük, mert erről fogalmam sincs.

Pre-battle:

A hajónkra érve egy goblin átadja nekünk a jumppacket. Beszéljünk vele, fogadjuk el, így a Shirt slotba automatikusan helyezett jumppacket helyezzük el az action barba (lehetőség szerint gyorsbillentyűre)

Battle:

Itt nincs boss. A cél az, hogy több sebzést okozzunk, mint az ellenség hajó. Javasolnám az alábbi videót értelmezni, mert sok itt az infó:

Deathbringer Saurfang

Koronavírus protokoll szerint kell eljárni. Azaz mindenki tartsa a 12 yard távolságot! Legegyszerűbb módja ennek, ha mindenki beírja, hogy /range 12 és ügyel arra, hogy senkinek a neve ne szerepeljen a panelen. Bossfight előtt tehát pozícionálnunk kell. Ez buildenként eltérhet persze, de mindenképp érdemes a 2 healert a mértani középtől jobbra és balra lokálni, hogy biztosan elérjék minden társukat. Mindemellett egész jó videó ez [1].

Érdemben eddig jutottam ICC10-en. Folyt köv.